Løkken Klit Camping

Løkken Klit Camping og Hytteby har et kæmpe stort udendørs vandland med opvarmet vand, bølger, vandrutsjebane, børnebassin og super moderne badefaciliteter. Her kan de store og små vandhunde boltre sig i timevis. De små kan more sig i trygge omgivelser i børnebassinet og de store børn kan få en på ‘grineren’, når de går i aktion på vores vandrutsjebane og surfing hill.

På legepladsen kan børnene mødes på lige vilkår og knytte deres ferievenskaber. Løkken Klit Camping og Hytteby tilbyder flere legepladser, hvor der er mange timers underholdning for børn i alle aldre. På legepladserne kan børnene muntre sig med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ og på pladsens centrum en fiskekutter, der er en sand fryd for både piger og drenge.

Futte er hele campingpladsens futtog, som trofast og glad bringer dig rundt på pladsen. Tre gange dagligt kører Futte en gratis rundtur til stor begejstring for især de små børn, som ofte får Futte på hjernen og gerne kører mange ture sammen med Futte. Hvis man ikke vil køre med Futte, kan der lejes mooncars, som børnene kan køre rundt på.

Løkken Klit Camping og Hytteby har tre ansatte, som underholder og aktiverer børnene og barnlige sjæle med ansigtsmaling, børneværksted, skattejagt, børnediskotek og meget andet.


Udgivet

i

,

af

Tags: