Guldager Camping

Guldager Camping er en hyggelig familieplads, beliggende i pragtfuld natur med det fredede naturområde ‘Lille Norge’ som nærmeste nabo. Området er med sit veludbyggede sti-system oplagt til lange vandre- eller cykelture.
Desuden ligger vi i gå-afstand til skøn bred badestrand, naturligvis med blå flag.

Vores servicebygning fremstår med moderne faciliteter og vores sidste nye afdeling er 5-stjernet luksus til 3 stjernede priser.

Af indendørs faciliteter har vi et dejligt børnelegerum med bl.a. skumbyggeklodser samt TV-/opholdsstue med bordtennis og fodboldspil. Og udendørs er der foruden den dejlige legeplads også mulighed for at spille minigolf eller petanque.
Guldager Camping er en hyggelig familieplads, beliggende i pragtfuld natur med det fredede naturområde ‘Lille Norge’ som nærmeste nabo. Området er med sit veludbyggede sti-system oplagt til lange vandre- eller cykelture. Desuden ligger vi i gå-afstand til skøn bred badestrand, naturligvis med blå flag.

En af vores mest populære aktiviteter er lejrbål med snobrød om lørdagen, som altid foregår i en god og hyggelig atmosfære hvor både unge og ældre mødes.


Udgivet

i

,

af

Tags: